Відбулася позачергова звітно-виборча конференція профспілкової організації Інституту

На початку роботи конференції директор Інституту член-кореспондент НАН України А. В. Русанов за дорученням Держкомітету  вручив  Державну премію в галузі науки і техніки 2018 року докторові технічних наук, провідному науковому співробітникові Інституту проблем машинобудування імені А.М.Підгорного НАН України Д. Х. Харлампіді.

За власним бажанням голова профкому подав заяву про вивільнення його від обов’язків голови профспілкового комітету, звільнилися обрані на попередній конференції члени ПК та ревізійної комісії, у зв’язку з цим на порядку денному постало питання про обрання нового голови та складу профспілкового комітету і ревізійної комісії.

Профспілку працівників НАН України представляв голова Харківської регіональної організації профспілки працівників НАН України Д. Г. Селезньов.

Після затвердження порядку денного та регламенту роботи конференції присутні заслухали звіт голови первинної профспілкової організації Інституту О. В. Сенецького про роботу профспілки за основними напрямками діяльності за період з 1 січня 2017 по 30 червня 2019 рр.

Рішенням конференції схвалено звіт голови первинної профспілкової організації (делегати визнали роботу первинної профспілкової організації задовільною, що й зафіксовано у відповідному протоколі).

У доповіді голови ревізійної комісії було відзначено, що з об’єктивних причин ревізія не відбулася та запропонував провести її новообраній комісії і оприлюднити результати на сайті Інституту.

На конференції обрано головою первинної профспілкової організації Інституту Н. О. Орлову (в. о. наукового співробітника відділу когенераційних систем), а також затверджено персональний склад профспілкового комітету та ревізійної комісії:

– Орлова Наталя Олександрівна – голова первинної профспілкової організації;

– Михайленко Володимир Григорович – член профкому;

– Павлова Наталія Юріївна – член профкому;

– Соловей Віктор Васильович – член профкому;

– Виноходова Ніна Олексіївна – член профкому;

Ревізійна комісія:

– Панов  Антон Юрійович  – голова;

– Галушка Світлана Сергіївна;

– Кошель Сергій Васильович.