Перший віце-президент Національної академії наук України А.Г.Наумовець відвідав Інститут проблем машинобудування ім. А.М.Підгорного

У зустрічі взяли участь директор Інституту А. В. Русанов, заступник директора Інституту з наукової роботи Н. М. Курська, заступник директора Інституту з наукової роботи А. О. Костіков та учений секретар Інституту К. В. Максименко-Шейко.

На заході обговорено результати виконання проведених наукових досліджень за бюджетними програмами, останні розробки науковців Інституту, майбутні плани і подальші кроки з розвитку пріоритетних напрямів наукових досліджень.

У рамках візиту почесний гість ознайомився із гідравлічними стендами Інституту проблем машинобудування ім. А. М. Підгорного НАН України, системами генерування водню високого тиску і технологією виробництва та спалювання композиційних палив.

Антон Григорович зазначив, що результати, отримані науковцями Інституту, є цікавими й унікальними, а інформація про розробки повинна негайно бути передана для розміщення на офіційному сайті НАН України.