Директор ІПМаш НАН України, член-кореспондент НАН України А. В. Русанов та заступник директора ІПМаш НАН України, член-кореспондент НАН України А. О. Костіков взяли учать у зустрічі Віце-президента НАН України академіка А. Г. Загороднього з науковцями Харківщини

17 вересня 2020 р. у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна у рамках передвиборчої кампанії кандидатів на посаду Президента Національної академії наук України відбулася зустріч Віце-президента НАН України академіка А. Г. Загороднього з науковцями Харківщини.

Модератором зустрічі виступив ректор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна академік НАН України В. С. Бакіров. Він представив академіка як кандидата на посаду Президента НАН України.

Далі сам кандидат ознайомив колег з основними тезами своєї передвиборчої програми, розкрив своє бачення майбутнього розвитку науки в Академії та вітчизняної наукової сфери загалом, а також що потрібно зробити для того, щоб наука в нашій державі була затребувана і, головне, щоб Україна розвивалась як високотехнологічна наукова держава.

Вчені поставили кандидату актуальні запитання щодо діяльності Академії та отримали від нього вичерпні й розгорнуті відповіді.