Відбулися збори наукових співробітників та трудового колективу Інституту

Спільні збори наукових співробітників та трудового колективу ІПМаш НАН України в актовій залі відкрив директор Інституту, член-кореспондент НАН України А. В. Русанов. Він привітав присутніх зі святом і зазначив, що керівництво і колектив докладають максимум зусиль, щоб Інститут динамічно розвивався.

Директор виступив із звітною доповіддю «Про діяльність Інституту проблем машинобудування ім. А. М. Підгорного НАН України у 2019 році», де проаналізував різні аспекти діяльності та досягнуті при цьому основні показники: дані про тематику та обсяги НДР; дані про виконання досліджень і розробок за замовленнями сторонніх організацій; науково-експертну діяльність в інтересах та на замовлення органів державної влади; використання досліджень у галузях економіки; публікаційну активність науковців Інституту у наукометричних базах даних тощо.

А. В. Русанов висловив щиру вдячність усьому колективу за наполегливу, самовіддану і плідну співпрацю, за довіру, підтримку і взаєморозуміння.

Рішенням зборів наукових співробітників та  трудового колективу схвалено звіт директора і його роботу за звітний період визнано задовільною.