Заключний день CAMPE-2023

Під час закриття  CAMPE-2023 модератор сесії третього дня Наталя СМЕТАНКІНА зачитала звернення Ставроса СИНГЕЛЛАКІСА – співробітника Інституту Вессексу, академічного закладу Великої Британії до учасників конференції:

“Для мене велика честь бути серед CAMPE редакторів. Програма містить вражаючий діапазон тем, що стосуються важливих питань, пов’язаних з енергетикою, охоплюючи традиційні предмети, такі як міцність матеріалів, динаміка, механіка рідини та теплообмін, а також енергозберігаючі технології, які принесуть користь екології та навколишньому середовищу. Пропонуються рішення, які підвищують продуктивність енергетичних систем у напрямку більш ефективного використання джерел енергії. Є високоякісні та інноваційні внески щодо моделювання та експериментування в різних сферах, охоплених конференцією. Я хотів би привітати організаторів за їхні зусилля щодо створення дуже амбітного, актуального та технічно просунутого контенту. Мої найкращі побажання всім учасникам максимально приємного та корисного досвіду”.

Довідка: CAMPE-2023 — 15-та міжнародна конференція з передового машинобудування та енергетики.
У 1972-2023 роках проведено XXII конференції серії CAMPE.
Перші 7 конференцій не включали міжнародних авторів (1972-1993), інші 15 конференцій, проведені в 1994-2023 роках, були міжнародними.